Mercer Amsterdam

The Re-Run Cactus

Stap in stijl en comfort met Mercer Amsterdam The Re-Run MAX Cactus unisex sneakers. Deze opvallende schoenen combineren een verfijnde uitstraling met ultiem draagcomfort, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik.

Het ontwerp van de sneakers is gebaseerd op een wit en bruin kleurenpalet en gemaakt van hoogwaardig mesh materiaal, wat zorgt voor ademend vermogen en duurzaamheid. De ultra gedempte buitenzool biedt ongeëvenaarde ondersteuning en demping, waardoor elke stap moeiteloos aanvoelt, of je nu door de stad loopt of een avontuurlijke tocht over de paden maakt.

Wat deze sneakers nog specialer maakt, is dat Mercer Amsterdam het eerste merk is dat samenwerkte met Piñatex om de eerste volledig duurzame veganistische sneaker gemaakt van ananasleer te creëren. Piñatex produceert ananasleer als een vegan alternatief voor traditioneel leer, gemaakt van het blad van de ananasplant, waardoor het afval wordt verminderd en boerengemeenschappen worden ondersteund.

Bij Mercer Amsterdam staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze maken niet alleen gebruik van ananasleer, maar ook van gerecyclede materialen zoals Italiaans druivenleer en gaas van plastic dat uit de oceaan is gewonnen. Bovendien worden de leerlooierijen waar Mercer leer inkoopt, zorgvuldig beoordeeld en gecertificeerd door de Leather Working Group om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan hoge milieunormen.

Met de Mercer Amsterdam The Re-Run MAX Cactus sneakers ervaar je het beste van stijl, comfort en duurzaamheid. Doe mee met de beweging van verantwoordelijk consumeren en stap vandaag nog in deze iconische sneakers.

Bekijk ook alle andere sneakers van SneakerCrew En volg SneakerCrew nu ook op Instagram!

Mercer The Re-Run Cactus