KangaROOS

NEW BRAND

De KangaROOS sneakers zijn voorzien van schokabsorptiesysteem DYNACOIL; een nylon stof dat werd ontwikkeld door NASA voor het Apollo-ruimtevaartprogramma. DYNACOIL werd gebruikt voor schokabsorptie in de pakken en laarzen van de astronauten die deelnamen aan het Apollo programma.

In de tong van de KangaROOS sneaker is het iconische zakje verwerkt om een sleutel in te bewaren. Dit is in alle designs van het merk KangaROOS terug te vinden.

Geavanceerde Technologie:
Een opvallend kenmerk van de KangaROOS sneakers is het schokabsorptiesysteem DYNACOIL. Dit systeem maakt gebruik van een nylon stof die oorspronkelijk werd ontwikkeld door NASA voor het Apollo-ruimtevaartprogramma. In de pakken en laarzen van de astronauten die deelnamen aan het Apollo-programma werd DYNACOIL gebruikt voor schokabsorptie. KangaROOS heeft deze technologie geïntegreerd in hun sneakers, waardoor ze uitstekende demping en comfort bieden tijdens het lopen of sporten. Dit geavanceerde systeem zorgt ervoor dat elke stap moeiteloos aanvoelt, zelfs op oneffen terrein.

Uniek Design:
Een ander opvallend kenmerk van de KangaROOS sneakers is het iconische zakje dat in de tong van de schoen is verwerkt. Dit zakje, dat te vinden is in alle designs van het merk KangaROOS, is bedoeld om een sleutel in te bewaren. Dit unieke detail combineert functionaliteit met stijl, waardoor dragen van de KangaROOS sneakers nog handiger wordt. Het zakje is zorgvuldig ontworpen om een veilige opbergplek te bieden voor kleine voorwerpen, zodat je tijdens het sporten of wandelen je essentiële items altijd bij de hand hebt.

De Perfecte Combinatie:
Met KangaROOS sneakers krijg je de perfecte combinatie van geavanceerde technologie en een uniek design. Het DYNACOIL schokabsorptiesysteem, ontwikkeld door NASA, garandeert uitzonderlijke demping en comfort, terwijl het iconische zakje in de tong van de schoen zorgt voor handige opbergruimte. Deze unieke combinatie maakt de KangaROOS sneakers een gewilde keuze onder sportliefhebbers en trendsetters.


In de wereld van schoenenmode onderscheidt KangaROOS zich met hun innovatieve technologie en onderscheidend design. Met het DYNACOIL schokabsorptiesysteem, afkomstig uit het Apollo-ruimtevaartprogramma van NASA, bieden deze sneakers ongeëvenaard comfort en demping. Bovendien voegt het iconische zakje in de tong van de schoen een handige en stijlvolle functionaliteit toe. Kortom, met KangaROOS sneakers haal je niet alleen een technologisch hoogstandje in huis, maar ook een uniek fashion statement

KangaROOS